Mindfulness voor Kinderen

Over mij...

Al jaren ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Mijn speciale aandacht gaat uit naar het welbevinden van de kinderen. In elke groep zijn kinderen die zich slecht kunnen concentreren, waarvan het zelfvertrouwen erg klein is of die slecht kunnen inslapen. Deze kinderen kunnen hun werk beter doen wanneer ze zich goed voelen. Een van de mogelijkheden om de bovenstaande problemen aan te pakken is Mindfulness, gegeven vanuit de methode “aandacht werkt” van Eline Snel. Het is bijzonder fijn om deze lessen in de groep te kunnen geven.

Maar buiten mijn werkking zijn uiteraard nog veel meer kinderen die bovenstaande ervaringen hebben. Daarom start in januari 2015 mijn praktijk Mindfulness voor Kinderen in Amersfoort–Zuid, waar ik ga werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar. In kleine groepjes van 8 kinderen.

Raadpleeg voor meer informatie over de training en de resultaten van “aandacht werkt” de andere pagina’s van deze website en de links die verwijzen naar onderzoeksresultaten.

Met vriendelijke groet,
Cobi de Graaf,
Gecertificeerd kindertrainer Mindfulness.

Mindfulness voor Kinderen - Trainer: Cobi de Graaf
Adres: Voltastraat 4, 3817KN Amersfoort  -  Telefoon: 0640552303 -  E-mail: training@mindfulness-kinderen.eu